Behandlingar

Behandlingar, nya priser från 1 januari 2018

Helkroppsmassage

Låt hela kroppen från topp till tå, få en avslappnande massage. Det rogivande hormonet oxytocinet frigörs, blodtrycket sänks och musklerna slappnar av .

Det är den klassiska svenska massagen i ett nötskal.

60 minuter, 850 kr

90 minuter, 1100kr

Muskelbehandling

För stela, korta, ömma, inflammerade muskler passar en mjukgörande massage och spänningsbehandling i kombination med djupverkande muskelbehandling och

stretch bra.

En mycket effektiv behandlingsform om du t ex har benhinneinflammation, hälseneinflammation, tennis- eller golfarmbåge, musarm, nackspärr eller ont i ryggen.

60 minuter, 850 kr

Rygg, axlar och nackmassage

En riktig genomkörare för rygg, axlar och nacke som släpper på spänningarna och gör muskler mjuka och följsamma igen. Om du har mycket ont rekommenderar jag istället att ta en 60 minuters muskelbehandling.

45 minuter, 650 kr

Lymfmassage

Lymfan är kroppens städpatrull. Den tar sig via egen bana runt i kroppen och samlar upp vätska och skräp som cellerna lämnar ifrån sig.

Lymfan sugs uppåt i kroppen, ända upp till nyckelbensgropen där den "hälls" ner i blodbanan. På vägen upp till nyckelbensgropen passerar lymfan flera hundra sk lymfnoder som renar vätskan. De största noderna sitter i armhålorna, armvecken, ljumskarna och knävecken.

 

Ibland rinner inte flödet på som det ska, det har blivit stopp någonstans på vägen. Ofta gör det att en kroppsdel svullnar och ju större stoppet är desto större blir svullnaden. Ett typiskt stopp är ärr, både från operationer men också från skrubbsår, brännskador etc. Hela livets ärr påverkar fortfarande din kropp.

 

Lymfmassagen hjälper lymfsystemet på traven och löser upp stoppen så att lymfan kan ta sig fram och fortsätta göra sitt jobb. Behandlingen är mild och behaglig. Den görs helt individuellt utifrån hur just din kropps lymfsystem fungerar.

 

60 minuter, 850 kr

90 minuter, 1100 kr

Bästa massagen mot huvudvärk

Huvudvärk kommer sig som bekant ofta av spänningar i axlar/nacke/huvud och kan behandlas på olika vis. I den här behandlingen använder jag mig av en mycket mild teknik där jag efter en inledande behaglig massage av ryggen, håller en längre stund på olika punkter i det ömma området. Behandlingen är verkligen mild och passar även dig som har en pågående huvudvärk. Resultatet är trots mildheten kraftfull.

 

60 minuter, 850 kr

 

Käkledsbehandling

Biter du ihop? Du är inte ensam! Så många som var femte svensk säger sig ha problem med bettet och försäljningen av bettskenor bara ökar och ökar.


Käkledsbehandling är ett suveränt alternativ istället för, och/eller ett komplement till bettskena och kan hjälpa dig att bli av med värk och spänningar i käkarna, spänningshuvudvärk och få ett jämnare och smidigare bett.


Vid behandlingen masseras käk/tugg/kindmusklerna både invändigt (i munhålan alltså) och utvändigt. Jag masserar även igenom resten av ansiktet, halsen och nacken för att mjuka upp och få igång blodgenomströmningen igen. Behandlingen är ömsom mycket behaglig, ömsom inte helt behaglig. Men den ger verkligen goda resultat - så våga prova!


45 minuter 650 kr

Bindvävsmassage

Bindväven håller oss samman och ger stadga. Den finns överallt i kroppen; runt varje muskelfiber, muskel, muskelgrupp, organ och mellan skelettdelar. Den styrs helt av vårt nervsystem och vid spänning, oavsett om den är fysisk eller psykisk, bygger vi på oss mer och mer bindväv. Detta gör att musklerna blir mindre elastiska, blodtillförseln stryps och vi får ont

 

Behandlingen går ut på att öppna upp och "dra isär" bindväven för att få igång blodflödet igen. Det kan låta dramatiskt men är inte det, utan vi använder olika typer av drag och fingertekniker för att få effekt.

I den här behandlingen är det viktigt att nå alla nervutskott från ryggraden, därför gör vi dragen utmed ryggraden, men också utmed bäckenet, revbensbågen och skulderbladen. Behandlingen gör inte ont som många kanske tror.

 

Behandlingen är kraftfull och lämpar sig för den som har ont av en gammal skada (ingen skada är för gammal). Den är också väldigt bra om du har kraftiga menssmärtor. För att ta behandling måste du i övrigt vara fullt frisk.

 

Varje person är unik och vi lägger tillsammans upp just ditt behandlingsschema. För bästa resultat är min rekommendation att ta täta behandlingar, en till tre gånger i veckan under tre-fyra veckors tid.

 

45 minuter 650 kr

Reiki

Beröring, kroppens självläkningsförmåga, energiflöde och ett stort lugn förenas i denna, från början japanska, terapi.


Behandlingen är fantastiskt avkopplande och passar särskilt dig som behöver komma ner i varv och fylla på energiförrådet. Den kan även vara smärtlindrande. Behandlingen utförs med kläderna på och är mycket behaglig.


45 minuter 650 kr

Copyright © All Rights Reserved.