Om mig

Om mig

Massör

Mitt i livet valde jag en ny väg i mitt arbetsliv och utbildade mig till massageterapeut på Axelsons. Nu är jag både diplomerad och certifierad av Branschrådet Svensk massage. Jag har även vidareutbildat mig i att ge lymfmassage, käkledsbehandling, bindvävsmassage och reiki.

 

I min tidigare yrkesroll som projektledare har jag ofta haft som uppgift att lösa upp knutar, förekomma problem och planera för det kommande arbetet. Den erfarenheten har jag tagit med mig in i massöryrket där jag genom massagen får dina muskler att samarbeta igen och kommunicera med varandra. Tillsammans lägger vi sedan upp en plan för hur du själv kan ta hand om dig och dina muskler framöver, så att dina besvär inte återkommer utan förhoppningsvis försvinner helt och hållet.

 

Jag har starka nypor men känsliga fingertoppar och ger dig den behandling som passar just dig, just den gången du kommer till mig. Alla är olika och ibland behöver man bara lugn och ro, ibland lite kraftigare tag.

 

Träning

Det pratas mycket om träning och att det är viktigt, men visst kan det vara svårt att få til det i ett pressat schema? För mig är träning mer en del av mitt liv än ett specifikt träningspass i veckan och jag har erfarenhet av att delta i långlopp såväl som att spela snabba bollsporter. Jag ger dig gärna tips om hur du kommer igång, alternativt kommer vidare med din träning och vilken målsättning med träningen som passar just dig.


Livet har nu tagit ytterligare en ny riktning och jag har pausat den verksamhet jag byggt upp vid Odenplan. Framtiden får utvisa huruvida jag startar upp den igen eller inte. 

 


Mvh

 

Lotta Elofsson


Copyright © All Rights Reserved.